Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
Tuky | 4,90 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Moje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka se zavářkou,
recepty na úpravu špargla,
polevka z jahel,
zapečený špargl,
králičí stehna polévka,
polevka ze šparglu,
recept na úpravu šparglu,
jak se upravuje špargl recepty,
receptyspargla,
spargl recepty+polevka,
králičí polévka,
spargla, recept,
recepty:králičí polévky,
zelena špargľa recept,
úprava a recepty chřestu,
uprava chrestu,
zelená špargľa,
recepty na úpravu chřestu,
recept na ůpravu chřestu,
dusena spargla
Suroviny:
stehno králičí,
polévková zelenina,
jáhly,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
koriandr,
kmín celý,
bobkový list,
tymián,
libeček,
voda
Komentáře (8)