Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,50 g |
| Tuky | 4,90 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 121,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Moje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 11 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 14 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 15 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 6 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 10 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 10 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 12 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 12 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 12 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 13 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 13 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 13 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka se zavářkou,
recepty na úpravu špargla,
polevka z jahel,
zapečený špargl,
králičí stehna polévka,
polevka ze šparglu,
recept na úpravu šparglu,
jak se upravuje špargl recepty,
receptyspargla,
spargl recepty+polevka,
králičí polévka,
spargla, recept,
recepty:králičí polévky,
zelena špargľa recept,
úprava a recepty chřestu,
uprava chrestu,
zelená špargľa,
recepty na úpravu chřestu,
recept na ůpravu chřestu,
dusena spargla
Suroviny:
stehno králičí,
polévková zelenina,
jáhly,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
koriandr,
kmín celý,
bobkový list,
tymián,
libeček,
voda
Komentáře (9)