Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lněný chleba s omládkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 12. 2017 09:56

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 817 kJ / 2 346 kcal
Bílkoviny69,40 g
Tuky41,90 g
Vláknina28,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,82 g
Sůl12,03 g
Sacharidy408,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chleba je světlý, s tečkami lněného semínka a pevnou, ale ne tvrdou kůrkou.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

29. 10. 2020 11:06

Johanka128: paráda :yes: a děkuji za fotky! :-K

Johanka128 Johanka128

28. 10. 2020 22:35

cathleen: Myslim, ze se povedl. Lnene seminko js nakonec mela mlete a nevim, jestli ho priste nedam trochu min. A trochu vic soli. Krasne drzel tvar :-)

cathleen cathleen

27. 10. 2020 12:37

Johanka128: pokud nepíšu jinak, dávám celé ;-)

Johanka128 Johanka128

27. 10. 2020 11:38

cathleen: Tak jdu na to :-) Lněné semínko můžu dát celé nebo je lepší ho pomlít?

cathleen cathleen

27. 10. 2020 11:04

Johanka128: ne, určitě nerozjede ;-) Chleba jsem nechala kynout (jako bochník, bez ošatky) přímo na plechu a tvar udržel pěkně.

Johanka128 Johanka128

27. 10. 2020 10:57

Tak omládek mi už kyne, ale přemýšlím, jestli se těsto v troubě nerozjede? Po přidání surovin ho nechám nakynout v misce, ošatku zatím nemám. A pak jen položím na plech? Nebo raději do kastrolu? Děkuju :-)

magdalenka magdalenka

2. 3. 2020 18:42

cathleen: a kým som behala po meste, múku (časť) som nechala namočenú, nech využijem aj autolýzu. :-8

cathleen cathleen

2. 3. 2020 18:30

magdalenka: :-O no krááása! :yes::yes:

magdalenka magdalenka

2. 3. 2020 17:22

Večer som zabudla umiešať staré cesto, tak som dnes siahla po tomto recepte. Po spracovaní omládku som odišla nakupovať, takže omládek pracoval asi dve hodiny, do cesta som potom dala ešte 1 PL "zbytkového" kvásku (z toho na vyhodenie) a pretože som nemala ľanové semeno, dala som tekvicové. Cesto krásne kyslo, dala som do ošatky a výsledok je skvelý! Piekla som z 1,5 dávky, inak zajtra by som musela určite piecť zas.
Vyskúšala som zas jeden z tvojich skvelých receptov, môžem si odfajknúť :-8. S dovolením pridávam foto.

cathleen cathleen

2. 1. 2018 11:31

emeritnicelnik: není to složité.
Kdybych viděla v položené otázce zájem a ne stížnost nebo povel, rozepsala bych to několika svými slovy. Takhle - na krátkou otázku krátká odpověď.

emeritnicelnik

1. 1. 2018 23:16

Dík, tak to je moc složité.

emeritnicelnik

1. 1. 2018 20:29

nevím co je omládek, ani sladěnka

Sudet Sudet

26. 12. 2017 14:39

Ukládám!!!!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lněný chleba chléb s omládkem lněný chléb recept bramborový chléb s omládkem lněný chleba recept chleba s omladkem psenicno zitny chleba s omladkem recepty na chleba s omladkem podmaslovy chleb s omladky

Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, voda, olej, kmín drcený, sůl, semínka lněná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Lněný chleba s omládkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5kAv