Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 325 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Pečeme asi hodinu a půl při 200°C a průběžně poléváme vypečenou šťávičkou z uzeného masa. Pokud bychom měli pocit, že se marináda na kuřeti připaluje, zakryjeme pekáč alobalem.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Moje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 42 minutami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 6 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 6 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 6 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 6 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 6 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 9 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 10 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuře,
červené kuře,
kuře marinované,
kuře s fazolkama,
kuře na červeno recept,
jak marinovat kuře,
kuře v červené omáčce,
recepty z vepřových ocásků,
recepty na marinovane maso,
uzeny veprovy ocasek,
kuře s červenou omáčkou,
marinované pečené kuře,
marinovane kure pečeně,
pečené marinované kuře,
recept na červené kuře,
uzene marinovane kure,
jak marinovat kuře na uzeni,
kuře na červené omáčce,
jak upeču uzeny stehna,
marinované kuře v sojové omáčce
Suroviny:
stehno kuřecí,
ocas vepřový uzený,
protlak rajčatový,
česnek,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (7)
V tomhle výše popsaném případě se ale tak nějak příjemně snoubí uzená chuť se sladkou rajčatovou a hozené do česnekova to dostává další chuťový rozměr...
Děkuji za body a hezké komentáře...