Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 883 kJ / 2 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,30 g |
Tuky | 99,15 g |
Vláknina | 30,85 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 362,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqJ0
Moje poznámka
Banánový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqJ0
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 43 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 16 hodinami
Tématické fráze:
banánový sen,
moučník banánový sen,
co udelat z bananu,
aby banán nezčernal,
jak zpracovat banany,
banánový,
banánový sen recept,
jak zpracovat prezrale banany,
aby banány nezčernaly,
recept bananovy sen,
banánoví sen,
buchta snu,
blesk pro ženy recepty,
citronový sen,
repty,
recept na bananovy sen,
co udělat aby banán nezčernal,
recepty bananovy sen,
recepty s banánem,
jak zpracovat banány
Suroviny:
mouka hladká,
smetana na vaření,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
šťáva citronová,
banán,
žloutek,
cukr moučkový,
kokos strouhaný,
tuk,
mouka hrubá,
Komentáře (38)
Jen nevím ,jestli jsem nějak špatně odhadla množství a poměr kokosové drobeny (kiksla mi váha), nějak se mi nechtěla zazlatit, tak jsem ji na posledních pár minut pokladla tenkými plátky másla a dopekla, no dopadl to krásně