Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,43 g |
| Tuky | 25,62 g |
| Vláknina | 24,54 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 116,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Moje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 13 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 4 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 4 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 5 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v remosce,
hovezi z remosky,
hovězí maso v remosce,
remoska recepty maso,
recept na hovězí v remosce,
hovězí v remosce recepty,
hovezi maso z jednoho hrnce,
hovězí z jednoho hrnce,
hovězí plátky v remosce,
hovězí vývar v remosce,
hovězí kostky v remosce,
remoska recepty hovězí guláš,
hovězí zadní v remosce,
hovězi z jednoho pekače,
hovezi vyvar z remosky,
hovezi pecene v remosce,
jak delat maso v remosce,
remoska recept hovězí,
steak v remosce,
štepanska v remosce
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule,
brambory,
vývar
Komentáře (20)
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp.
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny