 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 631 kJ / 1 107 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 171,80 g | 
| Tuky | 10,45 g | 
| Vláknina | 3,60 g | 
| Cholesterol | 353 mg | 
| Sodík | 3,60 g | 
| Sůl | 8,75 g | 
| Sacharidy | 79,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Z prvej polovice surovin uvarime klasicku hovadziu polievku. Nechame trosku dlhsie varit, aby bolo maso uplne makucke (kto chce maso aj v polievke, pouzije asi kilo masa). V tlakovom hrnci aspon hodinu.
	Krok 2: Z oleja a muky urobime svetlu zaprazku (jisku asi) a pretlak dobre rozmiesame v litri vody. Ked je zaprazka hotova, zalejeme ju vodou s pretlakom a tobre rozmiesame. Ochutime cukrom a solou, kto chce, moze pridat nakrajanu bazalku a ml. korenie.
	Krok 3: Vyberieme maso z polievky a pokrajame ho na kusy. Ja ho viac varim kvoli detom, ked je take viac uvarene, tak su slachy rozvarene, nevidno ich a potom sa nehraju na chirurgov :o))) Nakrajane maso hodime do omacky.
Zveřejněno 9. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Laciný nedělní oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkAw
Moje poznámka
					 
				
Laciný nedělní oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkAw
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							levny obed, 
						
						
							levne recepty na obed, 
						
						
							tip na oběd, 
						
						
							typ na oběd, 
						
						
							levne obedy recepty, 
						
						
							co uvařit na oběd, 
						
						
							dobrý nedělní obed.cz, 
						
						
							tipy na oběd, 
						
						
							typy na obed, 
						
						
							levné obědy, 
						
						
							recepty na levné obědy, 
						
						
							dobre recepty na obed, 
						
						
							recepty na oběd, 
						
						
							tip na dobrý oběd, 
						
						
							co na obed, 
						
						
							rychly levny obed, 
						
						
							nejlevnější oběd, 
						
						
							rychlé levné obědy recepty, 
						
						
							nejlevnejsi obedy recepty, 
						
						
							typ na dobry oběd
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							nať petrželová, 
						
						
							těstoviny polévkové, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							mouka, 
						
						
							olej, 
						
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (10)