Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 625 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 30,58 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 20,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkve nastrouháme najemno. Přidáme cibuli nakrájenou na drobno, sůl, pepř, citronovou šťávu a majolku.
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkváče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6Lv
Moje poznámka
Mrkváče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6Lv
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 14 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 1 hodinou
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 2 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 10 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 13 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 13 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 13 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 14 hodinami
Tématické fráze:
mrkváče s povidly,
recept nejlepší mrkváče,
mrkváče cukroví,
mrkváče s tvarohem,
cukrovi mrkvace,
povidlové mrkváče,
nejlepší mrkvače,
tvarohové mrkvace,
velikonoční mrkváče,
slané mrkváče,
mrvace,
bramborové mrkváče,
mrkváče slané,
celozrnné mrkváče,
peceni mrkváču,
slané mrkváče recepty,
mrkváče z másla,
pecene mrkvace,
mrkváče-recepty,
povidlovy mrkvac
Suroviny:
mrkev,
cibule,
šťáva citronová,
majolka,
sůl,
pepř
Komentáře (5)