Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 281 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,50 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 45,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
Moje poznámka
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 41 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 53 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 58 minutami
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 15 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
ukrajinský boršč,
ukrajinský boršč recept,
boršč s kysaným zelím,
pravý ruský boršč-recept,
výborný boršč,
boršč recept video,
boršč video,
boršč,
bořšt,
original boršč,
zeleninový boršč s kysaným zelím,
boršč recept,
ukrajinské recepty,
medovník originál recept,
boršč video recept,
boršč se zelím,
video recept boršč,
recept na ukrajinsky boršč,
bosc recept,
borsc original
Suroviny:
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
směs zeleninová pod svíčkovou,
plecko vepřové,
stehno kuřecí,
sůl,
smetana zakysaná
Komentáře (28)
sikulka7:
No, možná by stačilo 1. slovo v názvu rcp zaměnit za slůvko "autentický"
...za které už se schová ledasco, že