Suroviny
Porce: 6 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,27 g |
| Tuky | 13,97 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Moje poznámka
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 15 minutami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 33 minutami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 58 minutami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 3 hodinami
Tématické fráze:
maďarský guláš,
hovězí maso na guláš,
jaké maso na hovězí guláš,
maso na hovezi gulas,
maso na guláš,
hovězí guláš v tlakovem hrnci,
jaké maso na guláš,
masový guláš,
recepty hovězí maso guláš,
pikantní maďarský guláš,
zahuštění guláše moukou,
guláš maďarský,
pravý maďarský guláš,
maďarský guláš recept,
madarský masový guláš,
hovězí maso guláš,
masovy gulas recept,
guláš z hovězího,
množství masa na guláš,
recepty na gulas z hoveziho
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
koření paprika maďarská,
kmín celý,
česnek,
sůl,
pepř,
beraní rohy sterilované,
rajče,
protlak rajčatový,
chilli,
masox,
mouka hladká,
voda
Komentáře (18)
V Madarsku sa podáva Gulás vzdy s haluskami (galuska po madarsky), co Vy nazývate "noky".
Nikdy s knedlíkom, to je ceská "specialita". V Madarsku knedlík mozno poznajú z návstevy Ceskoslovenska, ale nie je mi známe, ze ho pripravujú. Nikdy som ho v Madarsku nevidel a ani pri ziadnom recepte nebol spomínaný.
Takze "noky" sú tá tradicná kombinácia k Madarskému gulásu.
K ceskému napr. knedlík.