Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 283 kJ / 2 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 104,25 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 236,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný piškotový tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/26M
Moje poznámka
Dvoubarevný piškotový tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/26M
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Prakva před 3 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
piškotové těsto na dort,
piskotovy srnci hrbet,
pečeme zakusky,
piškotová kuchařka,
pečeme s jahodami,
piškotové těsto recept,
piskotovy hrbet,
tunel s jahodami,
piškotove zakusky,
dvoubarevný srnčí hřbet,
plátková želatina,
piškotový těsto,
nejlepší piškotové těsto,
pečení piškotového těsta,
srnčí hřbet dvoubarevný,
zákusky z piškotového těsta,
pečeme z jahod,
nejlepsi zakusky,
nejlepší zákusek,
nejlepši recepty na zakusky
Suroviny:
vejce,
voda,
cukr krupice,
mouka hladká,
jahody,
cukr,
smetana ke šlehání,
želatina,
koňak vaječný,
cukr,
želatina,
smetana ke šlehání
Komentáře (15)