Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 005 kJ / 4 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,20 g |
| Tuky | 54,93 g |
| Vláknina | 118,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,53 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 737,00 g |
Postup přípravy
Pečeme na celozrnný program.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrstkový (luštěninový) kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og3g
Moje poznámka
Hrstkový (luštěninový) kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og3g
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
lusteninovy chléb v domácí pekarne,
chleb s lusteninami,
chleb z lusteninove mouky,
hrstkový bulguru,
luštěninový vývar,
lusteninoný chléb,
luštěninových chleba recepty,
luštěninový bulgur,
domaci chleb s luštěninami,
kvaskovýchleb,
luštěninová mouka,
luštěniny domácí chleba,
kváskový chleba,
hrstkový,
recept kvaskový chleb,
kvaskovýchleb.cz,
kvaskovy chleb v domaci pekarne
Suroviny:
kvas žitný,
vývar masový,
fazole červené,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kvasnice,
koření chlebové,
vločky ovesné,
semínka slunečnicová
Komentáře (4)