Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 930 kJ / 1 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 366,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Potravinářské barvivo rozmícháme v uvedeném množství vody.
Krok 2: Všechny ingredience smícháme a prohněteme. Pokud je hmota příliš sypká, přidáme ještě trochu oleje. Přidáním vody by se lepila a hůře zpracovávala. Olej naopak dodá potřebnou vláčnost.
Zveřejněno 20. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levnější falešný marcipán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7jB
Moje poznámka
Levnější falešný marcipán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7jB
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
falešný marcipán,
marcipan ze syrovatky,
falešny fondan,
falešný fondant,
falešný perník,
marcipán ze sušených syrovatek,
barvivo na marcipán,
recept na falešný marcipán,
jak na falešný fondan,
kuchařka marcipan,
marcipán a fondán recepty,
falešný fondán recept,
nejlepší falešný marcipán,
fb tvarohova stola marcipan,
marcipánové dorty pro dospělé,
dort ze syrovátky,
marcipán z plnotučného suseneho mleka,
marcipán ze sušené syrovátky,
jak použít barvivo do marcipánu,
marcipán ze sušených sxrovatek
Suroviny:
syrovátka sušená,
cukr moučkový,
mandlové aroma,
olej,
voda,
potravinářské barvivo
Komentáře (6)
Krémové dorty nemáme rády.
Začala jsem to takto praktikovat proto, že děti byly vždy nadšené z vánočních či velikonočních perníčků s "marcipánem":
http://www.toprecepty.cz/recept/40903-vyborne-pern...
I tyto dorty dětem i většině dospělých chutnají víc než klasické.