Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 910 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,44 g |
Tuky | 1,83 g |
Vláknina | 10,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Moje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
křidýlka,
neodolatelná křidelka,
jak péct křidýlka,
pečení kuřecích křidýlek,
pečení kridylka,
neodolatelná kuřecí křidélka videorecept,
vývar z křidýlek,
kuřecí křidýlka,
neodolatelná kuřecí křidélka,
pečeme křidýlka,
přìprava křidýlek,
recept z kridylek,
peceni kridylek,
kuřecí vývar s kridylek,
doba pecenikridylek,
křidýlka v octu,
na kolik pect kridylka,
kridylka krupave,
kuřecí křidýlka recept,
recept na kureci kridylka
Suroviny:
křídla kuřecí,
cibule,
slanina anglická,
šunka,
ocet,
omáčka sojová,
víno bílé,
česnek,
zázvor,
vývar kuřecí,
pepř,
sůl
Komentáře (3)