Vepřové podešve

tejaja Kuchařka: tejaja

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

5 plátků vepřového masa
3-4 větší cibule
10 plátků slaniny
plnotučná hořčice
pepř
sůl
červená sladká paprika
olej
5 vajec
5 plátků sýra
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso osolíme, okoreníme, z každej strany potrieme trochou červenej sladkej papriky a naklepeme. Na oleji opražíme z oboch strán.

  2. Jednu stranu potrieme horčicou a navrch naukladáme plátky slaniny a kolieska cibule tak, aby sme zakryli mäso.

  3. Podlejeme trochou vody a necháme dusiť, kým mäso nezmäkne. Na každý plátok mäsa uložíme zvlášť urobené volské oko. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a ľubovoľný zeleninový šalát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřové podešve

  • spagetka spagetka

  • Eliza Eliza

    Hmmm :-p. Volské oko jsem neměla ani nepamatuju a teď jsem na něj dostala takovou chuť!! Tak snad večer...
    Terezko, bezvadná kombinace surovin - zaslouží si bod a uloženíčko...:-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    To dělávám. Moc dobré;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: podešev cukroví podešev maso na žampionech recept na sladké podešve vepřové čočka paprika cibule sýr

Zapomněl/a jsem heslo