Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 210 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,42 g |
Tuky | 140,56 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7JW
Moje poznámka
Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7JW
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 21 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 2 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 2 hodinami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
pesto z lilku,
lilek mozarela,
marinovaná mozarela,
pesto k lilku,
pikantní pesto,
lilek a mozarela,
lilek recept s mozzarelou,
lilek s feferonkami,
+lilek +mozarela,
domácí pesto na lilek,
pesto lilek,
lilek mozarella,
lilek mozzarella recept,
lilek pesto,
mozzarela blok recepty,
americký lilek,
lilek americký,
lilek pesto recepty,
pesto lilku,
lilek s mozrellou
Suroviny:
lilek,
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový,
feferonka,
česnek,
pesto bazalkové,
sůl
Komentáře (7)