Pivovarský tokáň
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 642 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,39 g |
Tuky | 80,32 g |
Vláknina | 16,76 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 64,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2016 10:07
Dneska vařím
13. 9. 2015 23:14
Irule: Díky moc
13. 9. 2015 20:49
Jani super, moc dobré , dostala jsem pochvalu i od tchána , díky moc za recept, posílám foto a určitě jsem nedělala naposledy
3. 3. 2015 23:32
feferonka: děkuji
3. 3. 2015 23:15
Rodinka si moc pošmákla..díky za recept a posílám bodík
9. 2. 2015 23:33
alus.s: Děkuji
9. 2. 2015 21:04
vařila jsem dnes k obědu, moc jsme si pochutnali . Jani, vynikající recept 21 bodík
2. 12. 2011 17:09
super recept co má člověkpořád vymýšlet k večeři
29. 6. 2011 12:43
xanny: díky, ty jo, já bych na tohle jídlo skoro zapoměla. Máme dnes fakt možnosti vařit denně cokoliv a všechno chceme vyzkoušet a pak zapomeneme na naši klasiku
29. 6. 2011 12:18
Náš dnešní oběd , jako příloha těstoviny. Nemělo to chybu, přidávám další bod
5. 2. 2011 16:19
Radku, ta cibule musí být tmavá, než se dá maso. Paprika je jen barevnější doplněk. Najdi si "Śoférský guláš", tam není žádná paprika a barva je hnědá. Já to raději dopíšu do receptu.
5. 2. 2011 13:36
me by zajimalo,z ceho vam ten gulas tak ztmavl,chytl cervenou barvu,delal sem ho,dal sem tam vse,ale barva byla svetla
13. 7. 2010 20:06
Barule (neregistrovaný/á), já dělám vše většinou v tlakovém hrnci, takže asi 20-25 min
13. 7. 2010 17:41
muzu se zeptat jak dlouho se to dusi ?? je tam jen zmineno zhe 5 minut pred dokoncenim....
4. 5. 2010 17:16
diky Janicko za radu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 1 hodinou
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 46 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 1 hodinou
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 3 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 3 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 15 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 15 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň
Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný
Pivovarský tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp53
61 názorů