Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský tokáň

Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2010 14:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 642 kJ / 1 588 kcal
Bílkoviny137,39 g
Tuky80,32 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy64,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

23. 2. 2010 14:40

:-p:yes:Pekné fotky a určite moc dobrý tokáň:-)

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Pivovarský tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp53