Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 417 kJ / 578 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 36,42 g | 
| Tuky | 34,30 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 116 mg | 
| Sodík | 2,06 g | 
| Sůl | 4,05 g | 
| Sacharidy | 28,83 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, zakapeme maggi a potřeme hořčicí.
	Krok 2: Necháme je v chladu odležet do druhého dne. Pak plátky masa obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova (nejprve zprudka, následně teplotu snížíme).
	Krok 3: Mezitím nastrouháme sýr a křen - pro "otrlé a žíznivé" v poměru 1:1, pro ostatní podle individuální chuti, nejlépe však tak, jak je uvedeno v ingrediencích.
	Krok 4: Hotové maso vyjmeme z pánve a udržujeme horké.
	Krok 5: Ve výpeku rozpustíme lžíci másla, promícháme všechny masové odpečky, zaprášíme moukou a zalijeme studenou vodou nebo vývarem.
	Krok 6: Šťávu zredukujeme na požadovanou hustotu a dochutíme solí, pepřem a případně malým množstvím hořčice.
	Krok 7: Horké kotlety podlijeme šťávou a posypeme sýrovo-křenovou směsí, která by se po chvilce měla začít roztékat.
	Krok 8: Podáváme nejlépe s chlebem a korbelem vychlazeného piva.
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pivovarský kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZwl
Moje poznámka
					
				
Pivovarský kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZwl
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							top recepty kotleta recept, 
						
						
							recept na kotletu, 
						
						
							kotlet, 
						
						
							recepty z alberta, 
						
						
							pivovarská vepřová kotleta, 
						
						
							kotleta recept, 
						
						
							kotlety, 
						
						
							jak dlouho se vaří kotlety, 
						
						
							kotlety recept, 
						
						
							kotlety na km, 
						
						
							pečené křepelky apetit, 
						
						
							jak dlouho delat kotlety, 
						
						
							super kotlety, 
						
						
							jak dlouho dělat kotletu, 
						
						
							vepřové kotlety na křenu, 
						
						
							recept kotlet, 
						
						
							kotleta recepty, 
						
						
							. recept na kotletu, 
						
						
							jak dlouho dělatkotletu, 
						
						
							kotleta recept apetit
						
					
						Suroviny:
						
							kotleta vepřová, 
						
						
							sýr eidam, 
						
						
							křen strouhaný, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							máslo, 
						
						
							maggi, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Špagetko, hořčici se zeleným pepřem jsem snad ještě ani neviděla, děkuju za tip
Paajus, díky, v létě vyřídím šéfkuchaři...