Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský tokáň

Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2010 14:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 642 kJ / 1 588 kcal
Bílkoviny137,39 g
Tuky80,32 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy64,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2010 17:09

MIKIKE asi půl litru, ty gramáže jsou orientační. Když budeš dělat z 600g a v klasickém hrnci, tak asi budeš vodu přilévat během dušení. Když v tlakovém, tak ten půllitr bude stačit;-)

MIKIKE MIKIKE

4. 5. 2010 16:15

můžu se zeptat Janicko kolik vody na zalití asi se dává?

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 3. 2010 00:36

Darja díky!!;-)

Darja

27. 2. 2010 21:00

Dnes jsem vyzkoušela, a když jsem ochutnávala na lžičku pořád mi tam něco chybělo, ale na talíři s rýží a sýrem to byla lahůdka a nemělo to chybu.Já jsem do omáčky přidala ještě trochu pepře a drceného kmínu:-) Uděluji bod a dávám do oblíbených:-!:yes:

rendulka rendulka

27. 2. 2010 19:35

Já guláže moc nedělám,ale uložím si a zkusím.Co by pořád člověk vymýšlel?Vypadá vy:yes:pečeně.

eva hubova eva hubova

27. 2. 2010 00:03

:yes::yes:+1

JitkaKytka JitkaKytka

26. 2. 2010 23:42

To vypadá skvostně :yes: . Asi se půjdu podívat po pivu a vepříkovi :-K .

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2010 20:09

Díky za body!!:-)hafi, moc dobré, fakt jo, vlastně nevím, proč, je to jakoby guláš, ale asi i to pivko tomu dalo grády a taky ta mouka je super provařená, no, nezbylo nic a že toho bylo hodně, ale syn by se za rýží umlátil, tak si taky vzal domů;-)

maris maris

23. 2. 2010 18:11

Jani, krásný recept i fotečka:yes::-)+ Já tedy bez piva, to už by ale asi nebyl pivovarský:-O:-))

ivulinka ivulinka

23. 2. 2010 18:07

Jani:-), nádherně žravá fotka:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

23. 2. 2010 17:55

Tokáň sice prý vypadá jinak (dle mé maďarské kamarádky), ale nebudem tu rozpoutávat zas co, jak, kde, podle koho :-D;-):-p, dala bych si :yes::yes:

hafikov hafikov

23. 2. 2010 17:26

Jestli to chutná tak báječně jak to vypadá,tak závidím tvým strávníkům.:yes::yes::yes:

Eliza Eliza

23. 2. 2010 17:23

Výborný recept a krásné fotky...:-p V nejbližší době se o něj pokusím...:yes:

Lusinda79

23. 2. 2010 17:18

viz moje bábovka....a dnes ji sem vložili..žadné otázky na cukr, troubu, mouku...buď nad věcí;-):-O

Ivana79 Ivana79

23. 2. 2010 17:14

Už som to tu dnes raz písala pri inom recepte-a čo keď je recept aj na iných stránkach:-?Mne to vôbec nevadí,hľadám inšpiráciu tu,tak čím viac receptov,tým lepšie;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Pivovarský tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp53