Dušené fazolky na česneku

Casimanta Kuchař: Casimanta

Doba přípravy: 40 min 2 porce Přílohy 4 názory

Suroviny

300 g zelených fazolek
300 g žlutých fazolek
2 cibule
1 hlavička česneku
100 g anglické slaniny (polovina na zdobení)
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na olej dáme na kousky nakrájenou slaninu na které zpěníme cibulku,na ní dáme podusit očištěné a omyté fazolky.

  2. Zelené fazolky - necháme celé lusky,keré dáme do menších svazečků převázaných proužky slaniny.

  3. Žluté - nakrájíme cca na 2 cm délky.

  4. Takto upravené fazolky opepříme, posypeme na plátky nakrájeného česneku, podlijeme trochou vody a dáme dusit až jsou měkké.

  5. Zelené fazolky vyjmeme.

  6. Žluté fazolky ponecháme a zaprášíme hladkou moukou a necháme ještě chvíli podusit. Hotové upravíme na talíř, podáváme jako přílohu k vařeným masům.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Dušené fazolky na česneku

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: dusene zelene fazolky fazolky na česneku zelené fazolky na česneku dusena zelena fazolka žluté fazolky zelene fazolky dusene příprava fazolek žluté fazolky recept fazolky fazolky jako příloha recepty fazolové lusky na česneku fazole na cesneku žluté fazolky jako priloha žluté fazolky recepty jak připravit zelené fazolky dušené zelené fazole recept žluté fazolky fazolky česnek dušené zelenéfazolky zelené fazolové lusky na česneku

Zapomněl/a jsem heslo