Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1530 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 90 min

1530 min (1440 min příprava + 90 min tepelná úprava)

23. 4. 2010 19:44

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 247 kJ / 1 732 kcal
Bílkoviny199,00 g
Tuky104,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Adžika

Je to směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Můžeme ji používat jak na masa, ale i zeleninu. Když ji necháte odležet v kvalitním oleji v ledničce krásně uvolní své aroma, které je pro nás naprosto netradiční. Potíráme jí pak maso před jakoukoliv tepelnou úpravou. Její složení je velice vyvážené a obsahuje: papriku, česnek, koriandr, kopr sušený, chilli, saturejku, celerovou a petrželovou nať, bazalku, sůl, bobkový list a majoránku.

Zdroj:http://www.avokado.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jankohrasko

30. 10. 2010 13:57

vynikající i bez pečícího papíru jde to i z grilovacím koření místo adžiky

HankaPu HankaPu

24. 4. 2010 12:36

Pěkný recept:yes: Adžika je výborné koření:yes: +

AvcaB AvcaB

24. 4. 2010 00:09

:-p:yes::yes:+10

prskavka.bobo

23. 4. 2010 21:38

Vepřové máme moc rádi,krkovičku obzvlášť,a tato úprava se mi zdá super!!Jen bych vynechala ten pečící papír jinak:yes::yes:

ruzena ruzena

23. 4. 2010 21:00

Otto nádhera:-K adžiku používám dost často,je to dobré koření:-D:yes:

lemarti

23. 4. 2010 20:54

Hezký kousek masa;-)Adžiku jsem si také oblíbila:-)jen kolik má prosím toto balení gramů?Já mám balení 70g tak abych byla v obraze kolik má tenhle sáček;-)+8:-)

ivulinka ivulinka

23. 4. 2010 20:42

Takhle navečer a tak úžasné papáníčko...:-O:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 4. 2010 20:38

:yes::yes:

eva hubova eva hubova

23. 4. 2010 20:32

Není to můj recept,ale myslím,že ta šťávička tam na papíře zůstane.Já dělám na pečícím papíře brambory s olejem v troubě a olej taky zůstává.:-)):yes:+5

Betina

23. 4. 2010 20:30

:yes::yes::-p

jahoda jahoda

23. 4. 2010 19:59

Právě jsem se vrátila z olomoucké Flóry a marně jsem vzpomínala, jaká koření jsou tady nejoblíbenější.:-O A a že bylo z čeho vybírat:-)) No koření Adžika nějak nahradím, ale mám dotaz: proč se to masíčko musí péct na pečícím papíře:-? Nějak se mi to nezdá, co šťávička?? Jinak kombinace s fazolky super:yes:

thomassinno thomassinno

23. 4. 2010 19:54

Juuuuuwa, Adžika, moje nejoblíbenější koření :-) luxusní jídlo Otto :yes: +2

spagetka spagetka

23. 4. 2010 19:52

Otto - adžiku u nás milujeme a moc rádi používáme :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová krkovice recepty trochu jinak vepřové na zelených fazolkách vepřové na fazolkách veprove maso na fazolkach směs z krkovice krkovice jinak koření adžika adžika koření adžika recepty recepty z krkovice adžika recept krkovice v pečícím sáčku vepřová krkovice úprava vepřové krkovice recepty vepřová krkovice trochu jinak vepřová krkovice trochu jinak vepřová krkovička na smetaně krkovice trochu jinak úprava vepřové krkovičky směs s krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, koření adžika, olej, sůl, pepř, fazolky zelené, smetana na vaření, cibule, rama cremefine, máslo

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A6Vz