Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 398 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,55 g |
Tuky | 40,42 g |
Vláknina | 30,77 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 33,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s muškátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X9A
Moje poznámka
Vepřové s muškátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X9A
Nejnovější recepty
Čalamáda
Přidáno před 36 minutami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 17 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 23 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno 12. 9. 2025 14:11:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 8 minutami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 38 minutami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 1 hodinou
Cuketové Míša řezy
Beruna před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 4 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 4 hodinami
Tématické fráze:
rozdělení vepřového masa,
vepřový oříšek,
vepřový oříšek recept,
vepřový oříšek recepty,
vepřové maso oříšek,
rozdeleni omacek,
vepřové maso rozdělení,
maso vepřový oříšek,
vepřové oříšek,
recept vepřový oříšek,
rozdělení vepřového,
rozdělení vepřového masa obrázek,
recepty z vepřového oříšku,
obrázek rozdělení vepřového masa,
vepřová plec oříšek,
recept na vepřový oříšek,
vepřové maso- rozdělení,
rozdělení vepřové maso,
co je vepřový oříšek,
vepřová plec s rajskou omáčkou
Suroviny:
plec vepřová,
brokolice,
mrkev,
cibule,
květ muškátový,
ořech muškátový,
paprika sušená uzená,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
olej,
vývar,
smetana zakysaná
Komentáře (22)