Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 36,29 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 26,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Moje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 11 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 12 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 8 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 9 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 11 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 12 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 12 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 14 hodinami
Květákové placičky
Linova před 14 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 15 hodinami
Tématické fráze:
krenova omáčka z vepřového masa,
křenová omáčka s vepřovým masem,
vepřový jazyk s omáčkou,
zpracování křenu,
vepřové s omáčkou,
krenova omacka s veprovym,
vepřové maso s omáčkou,
vepřová panenka s křenem,
srdce s křenovou omáčkou,
veprove maso s krenem,
vepřové maso na křenu,
omáčka k vepřové kýtě,
vepřové maso ořech,
vepřový plátek na křenu,
veprovy orech recepty,
vepřové maso s křenovou omáčku,
veprova panenka v krenove omacce,
vepřové platky na krenu,
vepřové maso v křenu,
vepřový jazyk s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
máslo,
mouka hladká,
ořechy vlašské,
křen strouhaný,
cibule,
smetana,
cukr,
pepř,
sůl,
vývar,
ocet
Komentáře (3)