Zapečené zelí

Lump01 Kuchařka: Lump01

Doba přípravy: 60-70min 3-4 porce Bezmasá jídla 9 názorů

Suroviny

Hlávkové zelí 1kg
3 celá vejce
3 polévkové lžíce hl. mouky
sůl
salám - nemusí být
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hlávkové zelí nakrájíme jako na dušení a spaříme asi 10 minut ve slané vodě.

  2. Scedíme a přidáme mouku a vejce. Promícháme.

  3. Vlijeme na vymaštěný pekáček a pečeme asi 30-40 minut v troubě na 220°C jako šunkafleky.

  4. Můžeme přidat osmahnutý na kostičky nakrájený salám, uzené, klobásu.

Poznámka

Voda na zelí má být slanější, tak se už nesolí. Nedávám ani pepř,ale může se přidat. Když zelí scedíte, nechte si trošku vývaru ze zelí, kdyby se zdálo,že se těžko míchá. Na obrázcích je bez vývaru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené zelí

Tématické fráze: zapecene zeli zapecene hlavkove zeli zapékané zelí recepty se zelím hlávkové zelí zapečené zelí zapečené zapečené čerstvé zelí hlávkové zelí recept hlávkové zelí zapečené recept zapečené těstoviny se zelím top recepty recepty ze zelí bílé hlávkové zelí recepty zapečené fleky ze zeli zapečené fleky se zelím recept na zapečené zelí recept se zelím zapečené zelí recept zapecene hlávkové zelí s testovinami dušení zelí zapečené zelí recepty