Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorový korpus

Pokud chcete ozvláštnit dort vašim blízkým k životnímu jubileu, vyzkoušejte upéct mramorový korpus. Korpus je krásně vláčný, nadýchaný. Fantazii se meze nekladou, promažte jej krémem, na jaký zrovna máte chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (60×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 5. 2010 16:45

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 245 kJ / 3 883 kcal
Bílkoviny72,47 g
Tuky194,24 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy451,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.mamincinyrecepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie

26. 10. 2012 10:01

Kdybych do korpusu přidala trochu posekaných vlašských ořechů, co myslíte?:-p

Nervozniveverka

26. 5. 2012 08:28

Korpůsek bezvadný je to paráda,udělala jsem z něho bezvadnou buchtu.Díky moc a posílám 35 bodík.:-K:-K

Jellena

19. 2. 2012 14:08

Tak už je korpus v troubě..postupovala jsem podle receptu..vypadá znamenitě..a chuť bude skvělá určitě se po něm zapráší.:-K:-K přidávám bodiky..:-K:-K:-)):-)):-!:-!:yes::yes:

Bohunka.T Bohunka.T

11. 2. 2012 15:11

Mramorový korpus také dělám;-)je to náš nejoblíbenější:-K

Verush.ka

8. 2. 2012 11:30

To je rychlost! Děkuji :-)

Twiggy Twiggy

8. 2. 2012 11:24

Cukr moučka ;)

Verush.ka

8. 2. 2012 11:15

Jaký cukr se tam dává? :-(

Verush.ka

8. 2. 2012 11:15

Jaký cukr se tam dává? :-(

Kaja

2. 2. 2012 16:35

Jsem nevěřila, že mi to vyjde, jak má... a paráda :yes:! Dávala jsem karamelový krém ze salka a jako narozeninový dort recept obstál na 1* :-)

Pudink

11. 10. 2011 08:42

Nádherné :-K určitě vyzkouším ;-)

Jaaja Jaaja

9. 6. 2011 19:46

Měli jsme chuť na něco se šlehačkovým krémem a nemáme rádi kupované korpusy, tak jsem zvolila tento. Rozpůlila jsem jej podélně, jedna půlka je schovaná v mrazáku na příště a druhou jsem udělala s krémem z 1 mascarpone 250 g, 2 ušlešhaných smetan ke šlehání, cukru a želetinového ztužovače za studena Dr. Oetkera. Korpus nás nadchnul, už se těšíme na druhou půlku a s krémem ze šlehačky je zákusek bez chyby. Díky za recept:-K Přidala jsem s dovolením foto a posílám bodík:yes::-):-K

hju

5. 6. 2011 10:55

A do jak velké formy děláte? Napište prosím v cm. Předem děkuji za odpověď:yes:

Twiggy Twiggy

3. 5. 2011 11:47

Ne, suché těsto opravdu není :) Je to jeden z nejlepších korpusů, jaké jsem zatím dělala ;-)

Alenka1989

3. 5. 2011 10:07

není těsto suché??:-);-)

LLilaa LLilaa

24. 4. 2011 09:55

Perfektní, vyzkoušeno, vypadá to krásně:yes:
Dávám bodík:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mramorový korpus mramorový korpus na dort korpus mramorový dortový korpus recept na mramorovy korpus mramorový korpus recept korpus recept mramorove testo recept na korpus mramorovy dort korpus mramorový mramorový dort recept recepty na korpusy parizky dort korpus recepty recept mramorový korpus mramorovaný korpus pařízký krém pařízká šlehačka mramorovi korpus

Suroviny: vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao

TopRecepty.cz

Mramorový korpus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r2JB