Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 491 kJ / 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 0,72 g |
| Vláknina | 5,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety nařežeme, ale nedořezáváme úplně, jen ke kosti, zeleninu nakrájíme na větší kusy, maso osolíme, opepříme, okořeníme gril. kořením, česnekem, oreganem.
Krok 2: Maso dáme do pekáčku, posypeme zeleninou, podlijeme 1 dcl vody a dáme přiklopené péct cca 1 hodinu. Až je maso měkké, tak ho vyndáme, pekáček dáme na plotnu.
Krok 3: Svaříme výpek, ručním mixerem párkrát promixujeme, jen trochu, aby byly kusy zeleniny. Zalijeme vodou dle potřeby a zahustíme jíškou, provaříme.
Zveřejněno 30. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk8V
Moje poznámka
Italský kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk8V
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 13 minutami
Strouhané řezy
Přidáno před 2 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 3 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 9 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 15 minutami
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 1 hodinou
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 2 hodinami
Kuře na zelí
[email protected] před 2 hodinami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 2 hodinami
Zdravé cottage lívance
janatka před 2 hodinami
Žitný chléb
janatka před 3 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 3 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
mekke kotlety,
aby byly kotlety měkké,
italský kotlet,
aby kotlety byly měkké,
jak uvarit kotlety,aby byli mekky,
mekka kotleta,
recepty z kotlety,
recepty kotlety,
kotleta recept,
kotletka v celku,
plněná kotleta v celku,
kotleta měkká,
kotleta bez kosti recepty,
kotlety aby byly měkké,
vařeni kotlety,
jak udělat měkké kotlety,
vareni srbska kotletka,
kotlety recepty,
kotleta v celku s kosti po čínsku,
recepty na kotlety
Suroviny:
kotleta,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibulka jarní,
koření oregáno,
koření grilovací,
jíška,
sůl,
pepř,
česnek,
voda
Komentáře (6)