Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 37,77 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 8,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJE5
Moje poznámka
Lehká tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJE5
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
hospodská tatarka,
lehká majonéza,
tatarka,
jak vylepšit tatarku,
tatarka s koprem,
lehká domací tatarka,
lehke omačky,
domácí tatarka lehká,
tatarka omacka,
recepty vaření,
odlehcena tatarka,
jak se dela chutna tatarka,
lehká domácí majonéza,
hospodská tatarka recept,
tatarka s cibulkou,
domácí lehká tatarka,
recept tatarka,
tatarka domácí lehka,
tatarka s cibulí,
tatarka recept
Suroviny:
cibule,
hořčice,
majonéza
Komentáře (11)
sama příjdeš na to jak co vylepšit a tady je spousta lidiček co Ti rádi poradí
Snad jen na práci.
A tatarka není minutka - snad by bylo lépe ji přesunout do omáček.