Postup přípravy
Krok 1: Na másle si zpěníme na jemno cibulku, až je trošku tmavší, přidáme na jemno houby (já měla žampiony) a orestujeme.
Krok 2: Pak přidáme na kostičky pokrájené brambory, nastrouhanou mrkvičku a zalijeme vodou, dáme koření a mezitím si zvlášť v malém kastrůlku zpěníme na drobno česnek na másle, na malé kostičky s uzeninkou a restujeme a nakonec.
Krok 3: Až je česnek trošku hnědý, dáme trošku mouky a máme jíšku hotovou a zahustíme polévku. Polévku podáváme s krutonky.
Zveřejněno 15. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboracka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJxR
Moje poznámka
Bramboracka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJxR
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 12 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 4 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 5 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 5 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 5 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 7 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 11 hodinami
Tématické fráze:
krutonky,
bramboracka,
recept bramboracka,
zampionova bramboračka top recepty,
krutonky jinak,
bramboracka se zampiony,
bramboracka recepty,
krutonky trochu jinak,
bramboracka site:.cz
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby,
česnek,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
podravka,
maso uzené,
mrkev,
máslo,
mouka,
Komentáře (8)