Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí rybí karbenátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0jY
Moje poznámka
Domácí rybí karbenátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0jY
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 4 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 4 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 6 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 6 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 7 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 7 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 7 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 8 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 8 hodinami
Tématické fráze:
rybi karbenatky,
domaci karbanatky,
rybí karbanátky,
karbenátky,
domácí rybí karbanátky,
ryby karbenatky,
karas recepty,
rybí karbanátky recept,
rybí karbenátky recept,
karas recept,
rybí karbanátky v nálevu,
domácí karbanátky recept,
rybí karbanátky z cejna,
rybí karbenátek,
rybí karbose,
karbanátky z cejna,
karbanátky z karase,
karbenatky recepty,
recepty karas,
karbenatky z cejna
Suroviny:
ryba,
maso mleté mix,
vejce,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
koření na ryby,
strouhanka,
olej,
ocet,
deko
Komentáře (7)
ve které budou naloženy vykrajuji. Vzduch ve sklenici karbanátek vytlačí a velikost karbanátků je přesně taková, aby se tam pak pěkně po upečení naskládaly
a aby nedošlo k omylu.. to je dílo Haničky, moje jen foto a plný břich
výborné, v žovotě jsem rybí karboše nejedla a je to lahoda
Hani, díky