Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,15 g |
Tuky | 38,76 g |
Vláknina | 1,71 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme olej, kečup, sójovou omáčku a koření na čínu.
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína = červená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKJM
Moje poznámka
Kuřecí čína = červená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKJM
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 5 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 8 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 9 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 11 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 11 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 11 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 13 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čína,
čína z kuřecího masa a zeleniny,
marináda na cinu,
čína pro děti,
kuřecí čína pro děti,
marináda na kuřecí cinu,
kuřecí čína recept,
kuřecí čína na zelenině,
kuřecí čína bez zeleniny,
čína z mražené zeleniny,
čína kuřecí,
mražená zelenina na čínu,
červená čína,
červená čína recept,
čína z kuřecího masa a mražené zeleniny,
čína z kuřecího masa,
čína marinada,
čína z kuřecího,
kurecicina,
kuřecí čína s ananasem
Suroviny:
maso kuřecí,
směs zeleninová mražená,
solamyl,
marináda,
kečup sladký,
olej,
koření čína,
omáčka sojová
Komentáře (12)
hlavne vsechni z prasku(neregistrovaný): Mrazená zelenina môže byť oveľa kvalitnejšia, ako čerstvé suroviny, ktoré sú dlhodobo skladované v chémiou udržiavaných skladoch. Mrazenie je najšetrnejší spôsob uskladnenia zeleniny.