Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,15 g |
| Tuky | 38,76 g |
| Vláknina | 1,71 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 841 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme olej, kečup, sójovou omáčku a koření na čínu.
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína = červená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKJM
Moje poznámka
Kuřecí čína = červená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKJM
Nejnovější recepty
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 5 minutami
Kynutý knedlík
kraka před 38 minutami
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Vaha 1972 před 1 hodinou
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Marire před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Ashelin před 1 hodinou
Křenová omáčka
Pavel M před 2 hodinami
Kuřecí játra s kukuřicí v rajčatech
Gabi277 před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čína,
čína z kuřecího masa a zeleniny,
marináda na cinu,
čína pro děti,
kuřecí čína pro děti,
marináda na kuřecí cinu,
kuřecí čína recept,
kuřecí čína na zelenině,
kuřecí čína bez zeleniny,
čína z mražené zeleniny,
čína kuřecí,
mražená zelenina na čínu,
červená čína,
červená čína recept,
čína z kuřecího masa a mražené zeleniny,
čína z kuřecího masa,
čína marinada,
čína z kuřecího,
kurecicina,
kuřecí čína s ananasem
Suroviny:
maso kuřecí,
směs zeleninová mražená,
solamyl,
marináda,
kečup sladký,
olej,
koření čína,
omáčka sojová
Komentáře (12)
hlavne vsechni z prasku(neregistrovaný): Mrazená zelenina môže byť oveľa kvalitnejšia, ako čerstvé suroviny, ktoré sú dlhodobo skladované v chémiou udržiavaných skladoch. Mrazenie je najšetrnejší spôsob uskladnenia zeleniny.