Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut.
Krok 2: Nakrajame paradajky na kocky, cesnak, staci po nom raz zabit, nepretlacat ani nekrajat, paradajky polejeme olivovym olejom, pridame sol, oregano, susenu bazalku, premiesame a nanesieme na pripecene bagetky a ozdobime listkami bazalky.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Moje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 44 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 12 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 13 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 14 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 15 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na italskou bagetu,
italské bagetky,
bagetky,
recept na bagetu,
jednoduché bagetky,
recept bagetky,
bageta s olivami,
bagetky recept,
italské zapečené bagety,
recepty bagetky,
italská bageta, recept,
jak pripravit bagetu,
upravit bagetu,
recept na bagetky,
snídaně recepty bageta,
snídaně recepty bagetky,
italské zapečené bagetky,
italské begety,
italská olivová houska,
italské snídaně recepty
Suroviny:
bageta,
rajče,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno,
sušená bazalka,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)