Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot, která moučník chuťově obohatí, ale také nádherně provoní.
Suroviny pro 1 plech
velikost plechu přibližně 32x42 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 804 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 45,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřejeme troubu na 180 °C. Margot nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ostatní suroviny a umícháme těsto.
Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při 180 °C přibližně 25-30 minut. Zda je upečeno, vyzkoušíme špejlí, zapíchneme do těsta a po vytažení musí být suchá.
Krok 3: Po zchladnutí polijeme oblíbenou čokoládovou polevou.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Moje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
margot rezy,
rezy margot,
řezy z tyčinky margot,
margot buchta,
výborné řezy,
buchta margot,
margot rezy recept,
recept na kokosové řezy margot,
buchta z tyčinky margot,
výborné moučníky a řezy recepty,
rychlé řezy,
buchta z margotky,
rychla margot buchta recept,
rychlé výborné moučníky,
kokosové řezy,
margotkové řezy,
řezy z margotky,
vyborna margot buchta,
buchta s tyčinkou margot,
řez margot
Suroviny:
tyčinky,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
mléko,
smetana ke šlehání,
vejce,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
poleva čokoládová
Komentáře (30)
Takže fakt nevím, o co ti jde.
Souhlas s Magdalenkou, asi dřív dělali jen ten kokosový druh, já ho neznala, teď jich dělaj víc, taky to neznám,soja atd.. ale to už jsem psala, tak o co ti jde? tímto končím, Howgh.
http://www.bio-life.cz/clanky/rizikove-potraviny/m...
Ale pokud jsou kokosové, tak to napravím, neb kokos můžu
Petruš, tak nejen kokosové, u nás mají s rozinkama, rumovým aroma a ještě jeden druh, složení je ale jiné. Ty kokosové jsou fakt jen ty potažené čokoládou. Takže by to chtělo opravit v surovinách
+ fotečky
Díky