Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bzenecký vepřový kotlet

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

1. 9. 2010 15:43

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 324 kJ / 316 kcal
Bílkoviny8,31 g
Tuky1,67 g
Vláknina20,22 g
Cholesterol0 mg
Sodík374 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy41,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jedno z mála dalších jídel, kde není použita cibule, tedy pro ty co ji nemohou nebo nesnáší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jikotka

1. 9. 2010 17:59

:-p:-p:yes::yes:

Eliza

1. 9. 2010 17:09

Myslím, že kotlety na tento způsob budou šťavnaté...:-p:yes:+

JanaDorazinova

1. 9. 2010 17:03

:yes::yes:

Anna Kocikova

1. 9. 2010 16:09

Určitě moc chutné:-pUkládám na vyzkoušení,snad nebude vadit,když použiji krkovičku,zdá se mi být šťavnatější:-8+:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový kotlet vepřové kotlety příprava kotlet vepřovy kotlet recepty recepty z vepřových kotlet kotlety na celeru příprava kotlety vepřovy kotlet recept vepřové kotlety na celeru vepřové kotlety na celeru a mrkví vepřové kotlety recept recept na vepřový kotlet recept na přípravu vepřových kotlet vepřova kotleta na celeru připrava vepřové kotlety vepřová kotleta chutné kotlety recepty vepřový kotlet kotlety recept veprové kutlety chutně

Suroviny: kotleta vepřová, celer, mrkev, rajče, víno bílé, protlak rajský, sádlo, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Bzenecký vepřový kotlet

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zXp5