Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holubce - plněné zelné listy

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 9. 2010 13:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 466 kJ / 2 740 kcal
Bílkoviny174,98 g
Tuky151,57 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 518 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy166,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagin

15. 11. 2021 17:10

moc dobré,Určitě dám do oblíbených receptu

renus

22. 1. 2014 21:42

Ukrajinskou kuchyni vařím často
Šašliky dělám vepřové maso (krkovička) naloží se do vína bílého s majonézou a cibuli. Nechat 24hod.pak se napíchá maso na jehle a nad ohnem udělá. Někdo děla že místo vína dává ocet. Je pak kyselejší a křehčí]

lomacka lomacka

16. 1. 2014 15:08

Hoj, taky holubky mám moc ráda a rýži taky nevařím.
Vždyt se uvaří v listě top recepty .cz:-)

Ivana79 Ivana79

12. 10. 2011 11:50

Páčia sa mi všetky tri možnosti:-)):yes:Ešte neviem ktorú si zvolím,ale určite budú u nás budúci týždeň;-)

indulina28 indulina28

28. 6. 2011 11:41

ja holubky miluju...a nejradsi od mamy ...:-D:yes:

jollka jollka

12. 9. 2010 17:38

Ahojky já to mám taky od švagrové je ukrajinka a holubce dělá maličké jako jednohubky a to jsou fofry má jeden jako druhý,já je dělám taky,ale mám je jak pěst nejde mi to tak jako jí.Jinak je to super bašta:-p:-8:-)):yes:

aanet3

8. 9. 2010 20:48

jé šašliky ty dělám ráda a to je žranice...hlavně venku v létě:-p...:yes::yes:...jinak holubce je práce zabalit ale stojí to za to...:-p ... všem moc díky:-K

marcik marcik

8. 9. 2010 20:26

Tohle se dělá taky v Řecku, ale polité budˇ vaječnou omáčkou nebo bešamelem:-p. Je to práce je zabalit;-)+:yes:

O

8. 9. 2010 14:43

Anet, tak ještě přidej recept na šašlík, ten bych si taky dal...vypadá to, že ukrajinskou kuchyň máš zmáknutou, češi by se mohli učit...;-)
Cikáni jsou tuláci odjakživa, takže kdo ví, jestli převzali holubce od ukrajinců, nebo ukrajinci od cikánů.. :-D

isindy isindy

8. 9. 2010 14:40

nedalo mi to a jukla jsem na google...Ukrajinci Holubce http://in.ihned.cz/c4-10021110-19440080-n0A000_d-c... ...Romové Holubky http://romove.radio.cz/cz/clanek/19567#5...je to podobné, hlavně oboje asi dobré ;-)

aanet3

8. 9. 2010 14:31

ano je to ukrajinské jídlo,aspoň tedy já to z Ukrajiny mám...;-)

O

8. 9. 2010 14:18

Název "holubci" používají ukrajinci, je to ale fakt výborný jídlo :-). Ukrajinci holt uměj udělat z prdu kuličku - to se nám za nedlouho bude hodit v tomto státě..:-D, jen tak dál :yes:

česnek

8. 9. 2010 14:14

isahu ,řekl bych slovenské jídlo,a dělám taky ale s omáčkou smetanovou se dělají pravé holubky,a podávají se s čerstvým chlebem ,je to moc dobrý:-)

isindy isindy

8. 9. 2010 14:10

holubce jsem jedla, u známých, říkají tomu holubky - prý je to jejich typické, romské jídlo ;-) nevím, jestli ano, ale chutnalo výborně...jen jsem ještě nedělala doma, ačkoli recept také někde mám...jen ho najít:-8;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 9. 2010 14:10

Už jsem slyšela název Holubce,ale nevěděla jsem jak se to dělá.
dobrý receptík a tolik možností:yes:+1;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: holubce s masem holubky slovenske plnene zelne listy slovenske holubky holubky romský recept holubky recept holubky na zelném listu ukrajinské holubce plněné zelné listy holubce podle romů recept na plnene zelne listy recept na holubky recept holúbky slovensky plneny zelny list plněné zelné listy recept zelné holubky recept na slovenské holubky ukrajinska jidla holubce plněný zelný list slovenské holubce

Suroviny: zelí hlávkové, maso mleté, rýže, kečup sladký, cibule, pepř, sůl, maso

TopRecepty.cz

Holubce - plněné zelné listy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5L7A