Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďobáčky s brokolicí

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2010 12:35

Suroviny

Porce: 2 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept byl můj momentální nápad, jelikož jsem měla zbytky brokolice i anglické slaniny a chtěla jsem je zužitkovat. Množství surovin jsem také nenapsala, takže brokolice byla polovina hlávky a slanina zhruba asi 5 dkg. Šlehačky jsem dávala taktéž zbytek, asi polovina kelímku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Aja

25. 2. 2013 17:25

vynikajici!!!!!!!!!

šárka

27. 8. 2011 14:49

právě jsem uvařila,místo ďobáčků jsem dala sojove nudličky,místo slaniny tofu a je to to nejchutnejsi jidlo,co jsem kdy udelala!!:)

Sandra Rozsivalova

29. 9. 2010 10:23

Děkuji za informaci. Ve složení je napsáno koření, tak to nějakou chuť mít musí.:-p Jen co to někde seženu, tak vyzkouším.

ruzena ruzena

28. 9. 2010 14:09

Sandro složení je:soja,voda,rostlinný olej,koření,sůl.Lze je konzumovat za studena jako chuťovka,nebo jako součást studených jídel,např.lehkých salátů.Jsou jedinečnou lehce stravitelnou pochoutkou s vysokým obsahem bílkovin,vitamínu skupiny B,vláknin a minerálních látek,zejména vápníku,hořčíku,draslíku a železa a jsou také významným zdrojem fosfolipidů.Tak jsem ti to opsala z té krabičky.Já jsem je nechutnala před přípravou jídla,takže ti nemohu sdělit,zda jsou ochucené.Doufám,že ti toto sdělení postačí,takže si myslím,že mírně ochucené budou:-D:-D:-D:-Dale jinak jsou vynikající a jsou tu už i jiné recepty na tyto ďobáčky:-))mimochodem sama jsem sem už jeden vkládala,takže toto je můj 2 recept na ďobáčky:-D:-D

Sandra Rozsivalova

28. 9. 2010 13:40

Můžu se zeptat, jestli ty ďobáčky jsou v tom suchém stavu nějak ochucené? Mira ani kluci by to asi nejedli, ale já bych si to klidně dala.

Dooga Dooga

28. 9. 2010 13:10

Jó, tak to vypadá dobře. :yes:

spagetka spagetka

28. 9. 2010 12:51

:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ďobáčky sojove ďobáčky sojové ďobáčky recepty sojové ďobáčky recept ďobáčky recept ďobáčky sojové nudličky dobáčky sojové soja s brokolicí ďobáčky recepty vaření s brokolicí recepty z dobáčků dobacky sk sojové maso s brokolicí co jsou ďobáčky recept na ďobáčky recept dobáčky ďobáčiky s brokolicí jídla z dobáčky recepty s brokolicí jidla s brokolici

Suroviny: ďobáčky, brokolice, olej olivový, slanina anglická, omáčka sojová, smetana

TopRecepty.cz

Ďobáčky s brokolicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j86l