Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 9 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 11 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 13 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 13 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 4 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 4 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 5 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)