Filé s bylinkami

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 3 názory

Filé s bylinkami
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
32

Suroviny

1/2 kg filé z aljašské tresky
2 lžíce másla
2 cibule
stroužek česneku
1/2 lžičky sušeného estragonu
špetka drceného tymiánu
sůl
pepř
5 lžic rozdrcených kukuřičných lupínků na posypání
tuk
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř.

  2. Směs přidáme k rybě a 10-20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Filé s bylinkami

  • pazderka83 pazderka83

    Není zde uvedeno jak dlouho se mají nechat zapékat ty lupínky. Nechala jsem zapéct ještě 15 minut. Není to špatné. :-p

    Odpovědět

  • Lucas Lucas

    mm užasne vypadato dbře :yes::-p

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Neměla jsem doma kukuřičné lupínky, tak jsem použila rozdrcené kuličky do polévky /Backerbsen/, tresku jsem tím posypala a bylo to moc dobré:yes::yes: určitě takhle budu dělat rybu častěji:yes: +

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo