Filé s bylinkami

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 3 názory

32

Suroviny

1/2 kg filé z aljašské tresky
2 lžíce másla
2 cibule
stroužek česneku
1/2 lžičky sušeného estragonu
špetka drceného tymiánu
sůl
pepř
5 lžic rozdrcených kukuřičných lupínků na posypání
tuk
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř.

  2. Směs přidáme k rybě a 10-20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Filé s bylinkami

  • pazderka83 pazderka83

    Není zde uvedeno jak dlouho se mají nechat zapékat ty lupínky. Nechala jsem zapéct ještě 15 minut. Není to špatné. :-p

    Odpovědět

  • Lucas Lucas

    mm užasne vypadato dbře :yes::-p

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Neměla jsem doma kukuřičné lupínky, tak jsem použila rozdrcené kuličky do polévky /Backerbsen/, tresku jsem tím posypala a bylo to moc dobré:yes::yes: určitě takhle budu dělat rybu častěji:yes: +

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: filé na bylinkách bylinky na ryby filé na másle bylinky k rybě bylinky na rybu ryba s bylinkami rybí filé na bylinkách ryba na bylinkach bylinky-recepty bylinky ryby losos na bílínkách bilinky na ryby ryba bylinky jak dlouho zapekat file bylinky k rybám filé na másle recept jak dlouho delat filé rybi file s bylinkami ryby s bylinkami ryby a bylinky

Zapomněl/a jsem heslo