Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 550 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,73 g |
Tuky | 19,42 g |
Vláknina | 8,65 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 14,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř.
Krok 2: Směs přidáme k rybě a 10-20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Moje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 18 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 10 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 10 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 15 hodinami
Tématické fráze:
filé na bylinkách,
bylinky na ryby,
filé na másle,
bylinky k rybě,
bylinky na rybu,
ryba s bylinkami,
rybí filé na bylinkách,
ryba na bylinkach,
bylinky-recepty,
bylinky k rybám,
jak dlouho delat filé,
bilinky na ryby,
bylinky ryby,
losos na bílínkách,
ryba bylinky,
jak dlouho zapekat file,
filé na másle recept,
rybi file s bylinkami,
ryby s bylinkami,
ryby a bylinky
Suroviny:
filet z aljašské tresky,
máslo,
cibule,
česnek,
estragon,
tymián,
sůl,
pepř,
lupínky kukuřičné,
tuk
Komentáře (5)