Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 161 kJ / 1 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,20 g |
Tuky | 149,10 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji z oboch strán opečieme na menšie kúsky pokrájaný, osolený a okorenený bôčik, vyberieme.
Krok 2: Na výpeku opražíme cibuľu, posypeme červenou paprikou, podlejeme trochou vody a ochutíme cesnakom, materinou dúškou a majoránkou.
Krok 3: Do tejto omáčky dáme naspäť kúsky mäsa a prikryté dusíme do mäkka na slabom ohni.
Mäso podávame so zemiakmi a prelejeme omáčkou.
Mäso podávame so zemiakmi a prelejeme omáčkou.
Zveřejněno 7. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šopronský vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYp1
Moje poznámka
Šopronský vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYp1
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 40 minutami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 6 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 18 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 12 minutami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 48 minutami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 50 minutami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Eva S. před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 4 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprovy bucek,
vepřový bůček recepty,
omáčka z vepřového bučku,
omáčky z vepřového bučku,
co z vepřového bučku,
vepřové maso recepty,
plněný vepřový bůček apetit recept,
vepřový bůček s omáčkou,
recepty vepřový bůček,
bůček recepty,
vareny buček,
recepty z vepřového bůčku,
veprovy bucek omacka,
grilovaný vepřový bůček,
bůček s omáčkou,
recepty z vepřového masa bucek,
recept vepřový bůček,
vepřové maso bůček recepty,
vepřové maso recepty bůček,
bucek s rybi omackou
Suroviny:
bůček vepřový,
olej,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
mateřídouška,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
zaklopíme víkem pekáče a dáme na půl dne dozrát do chladna.....je to zimní jídlo tak na balkon....pak podlejeme hrnkem vody
nebo piva a to roztopené trouby šoupneme...za půl hodiny znovu hrnek vody
totéž ještě zopakovat a za hodinu odkryjeme víko a necháme zlátnout znovu podléváme ted častěji.....po dvou hodinách je hotovo......z.h.