Suroviny
Porce: .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 481 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,18 g |
| Tuky | 45,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 609 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Moje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
masové noky do polévky,
masový nok,
masové nočky,
masové nočky do polévky,
masove noky se špenátem,
nok masový,
masové noky do polévka,
peceny masovy nok,
masové noky do polévky recept,
drubeží maso,
masové noky do do polévky,
krkonošská masová směs,
masova smes s noky,
noky do polévky z kuřecího masa,
masové knedlíčky do polévky,
maso s noky,
masové gnocchi,
masové noky do polévky,
masové nočky do do polévky,
noky recept
Suroviny:
sekaná drůbeží,
vejce,
strouhanka,
koření provensálské,
Komentáře (7)