Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkův dušený kel s erteplama

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 3. 2011 11:05

Suroviny

Porce: než se to sní...

Nutriční hodnoty

Energie1 162 kJ / 278 kcal
Bílkoviny11,94 g
Tuky15,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 867 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gazpacho

1. 11. 2020 09:04

V školskej jedálni (za komunizmu) nikto dnes nezistí, ako sa im podarilo vytvoriť niečo, čo s Vaším receptom má spoločné len kel. Prenikavo to zapáchalo a hoci škola bola v druhej budove, všetci sme vedeli, čo nás dnes čaká. Tak, ako nám to kuchárky naložili na tanier, tak sme to všetci do druhého okienka, kam sa dávali špinavé taniere, odniesli. Nikto to nejedol a preto vlastne ani neviem, ako kel chutí (alebo nechutí...).
Odvtedy som sa s kelom nikdy viac nestretol.

spajsova

16. 3. 2015 19:13

A mám zítra tip na oběd a ještě k tomu je recept vtipně napssaný.:yes:

aduskaasiska

11. 9. 2014 19:44

....zkusili jste ke kelu volské oko? Moje dcera toto jídlo miluje a dokonce ho musím vařit v neděli, kdy bych si představovala úplně jiný pokrm, důstojnější tohoto svátku:-))) Samo, může být i klobáska i párek, ale hlavně volské oko:-)))

Vincencie Hájková

20. 8. 2014 09:18

Je to skutečně pochoutka,taky to vařím,ale přidávám podle mé maminky i strouhanou mrkev a petžel,Je to mňamka i k sekané anebo výpečkům.Všem dobrou chuť.:-K:-)):yes:

...............recept OK

21. 11. 2012 14:17

...ale psáno jak slepice sama doma...:no:

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

25. 10. 2012 14:45

:-p:-p:yes:

Iriska Iriska

13. 7. 2011 11:19

Tak to byla kapusta mého mládí. Manžel v ní nechce ten rozvařený brambor, takže dávám brambory jenom jako přílohu. Ale česneku hodně. A masíčko většinou hovězí a hodně šťávy. :yes::yes:+ 10

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 7. 2011 22:56

Kadlíku,takto to dělávala moje bývalá tchýně,ale většinou měla brambory rozvařené a byla z toho sice chutná,ale na pohled hrozná"mňaga":-/Já dělám kapustu a brambory zvlášť a pro ukázku Ti kromě dalšího bodíku:-p+9:yes: posílám i foto;-)

luckymoon

1. 3. 2011 14:56

Hmmmmm, kapustu můžu, posílám bodíka:yes:

Kadlik Kadlik

1. 3. 2011 14:37

když já můžu česnek aj v zákuáskách...:-D

dapru

1. 3. 2011 14:32

Podobně dělala kupustu moje mamka , ale do směsi kapusty a brambor v jejím podání patří místo salámu mrkev na kolečka. Dochucení bez česneku,pouze ocet - nakyselo. Salám jako příloha osmažená kolečka dietního, šunkového nebo gothaj. :-p
A dušenou kapustu s česnekem děláváme bez brambor, ale zkusím určitě tento receptík :yes:

Jana Pá

1. 3. 2011 14:15

Recept je :yes::-p

Klariska Klariska

1. 3. 2011 13:29

Kadlíku, ani nevíš, jak ta omylem smazaná fotka mrzí nás :yes::-K:-((.

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 3. 2011 12:39

Tak to musí být Kadlíku dobrota,nikdy jsem nic takového nejedla.;-):yes:+1:-K

Petra Ku. Petra Ku.

1. 3. 2011 11:43

Miluju kapustu, a takhle ji vaříme i my.. K tomu opíkanej gothaj nebo klobáska - to je papání :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kel kel recept recept na kel duseny kel dušený kel recept recept kel recepty kél kel recepty jak uvařit kel jak se vaří kel kél s bramborem vařený kel kel duseny recepty na kel co je kel vaříme kel kelové zeli co je to kel uvarit kel kel vařený

Suroviny: kapusta, sádlo, mouka hladká, salám šunkový, cibule, brambory, česnek, sůl, kmín celý, pepř, ocet

TopRecepty.cz

Kadlíkův dušený kel s erteplama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lLR