Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Red Velvet

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

15. 3. 2022 21:40

Suroviny pro 16 porcí

16 porcí

Nutriční hodnoty

Energie21 622 kJ / 5 168 kcal
Bílkoviny91,88 g
Tuky327,65 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 5,79 g
Sůl5,30 g
Sacharidy456,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, sůl, soda jedlá, kakao, máslo, cukr krupice, vanilka, vejce, podmáslí, ocet vinný bílý, potravinářské barvivo, mascarpone, sýr philadelphia, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr moučkový, šťáva limetková, kůra limetková

TopRecepty.cz

Red Velvet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZqJJ