Opavan
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 28 746 kJ / 6 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,53 g |
Tuky | 468,22 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 559,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Místo šlehačkového krému můžeme použit 3 šlehačky, 1 a půl na bílo a 1 a půl na pařížskou šlehačku. Do obou přidat ztužovač šlehačky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2012 12:56
26. 4. 2011 04:54
24. 4. 2011 22:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 9 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 19 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 23 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: zákusek opavan opavan zákusek 100 procentní tuk zakusek opavan recept jak uslehat slehacku bez mixeru opavan řezy řezy opavan dort opavan recept krem na zakusek opavan 100 procentní tuk druhy recepty do 1oo recept na zakusek opavan cukrovi ze 100procentniho tuku dort opavan krém do dortu ze 100procentniho tuku krémy do dortů ze 100prcentního tuku šlehačkový krém z omegy zákusek opavan recepty recepty moučníky - opavan druhy 100 procentních tuků
Suroviny: žloutek, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, mléko, mouka hladká, solamyl, cukr krupice, máslo, rum, mléko, tuk 100%, máslo, cukr vanilkový, žloutek, ztužovač šlehačky
Opavan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n4w
3 názory