Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 987 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 6,14 g |
Vláknina | 8,44 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 20,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
Moje poznámka
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
Nejnovější recepty
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 16 minutami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno 1. 8. 2025 13:27:32
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 6 minutami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 6 minutami
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 40 minutami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
xLIONx před 1 hodinou
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
pa.zbo před 2 hodinami
Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
rybarka007 před 2 hodinami
Houby na kyselo
Nerea před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
j-mart před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovezi valec,
hovězí roláda recept,
hovězíroláda,
roláda z hovězího zadního,
hovězí roláda postup,
hovězí rolády,
hovězí válec recept,
hovězí roláda video,
hellmans-recepty,
co uvařit z hoveziho valce,
recept na hovězí rolády,
hovězí roladicky,
hovezi valec recepty,
nejlepší hovězí na roládu,
rolada hovezi zadni,
recepty hovezi valec,
hovezirolada.cz,
jak se kraji maso na roladu,
recepty hovezi rolady
Suroviny:
hovězí zadní,
kuře vodňanské,
cibule,
majolka,
hořčice,
máslo,
pažitka,
petrželka,
libeček,
cibule šalotka,
šunka,
sůl,
pepř,
koření na hovězí maso,
česnek granulovaný,
bujón hovězí,
solamyl
Komentáře (19)
Vezměte kuřecí(slepičí) a vepřové kůže, sádlo min. 40%, kuřecí separát (strojně oddělené maso, chrupavky, nezpracovatelné vniřnosti jako plíce, šlachy, tepny a pod.+ měkké kosti), stabilizátory chuti E622, želatinu a škrob (aby to drželo), barvivo E124 a 104,konzervant E202 sůl, cukr (na kůrčičku) a vložte do kutru společně s ledem a vyšlehejte růžovošedou hmotu.
Tuto hmotu smíchejte s podobnou, ale hruběji namletou (musí být vidět mikrokousky masa) nacpěte do plastového střeva, zmrazte a prodávejte zoufalcům, kteří jsou líní si doma namlít kus slepice!
Buon apetito
p.s. děkuji za pochvalu
Jen bych chtěla napsat, že doporučuji koupit sekanou z Vodňan, věřím srettce, že je dobrá
+
ale musím říct,že Mr.Hellmans pěkně pomazal
bravo