Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 3. 2011 18:48

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 581 kJ / 856 kcal
Bílkoviny70,44 g
Tuky45,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,50 g
Sacharidy38,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to moc dobré, ten jogurt tam není vůbec cítit. A je to rychlé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

15. 3. 2011 13:43

marundo - tak tohle výborné papání také můžem:yes::-D

mysulka mysulka

13. 3. 2011 10:38

:-p:yes::yes::-K

Suvicka Suvicka

13. 3. 2011 08:02

Zapecene s jogurtem a syrem, vyborny napad. :yes: 7. bod pro tebe. :-K

Bibinka Bibinka

12. 3. 2011 22:45

Marundo, římovské maso znám a dělávám a dokonce byl Římov blízko nás, kde jsme bydleli. Dávám ti 6.boda:yes:

marunda marunda

12. 3. 2011 21:50

jojo, Jani, to nemá

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2011 20:37

Petro, pod tou peřinkou to nemá chybu!:-p:yes:

marunda marunda

12. 3. 2011 20:24

tak to je ono

senky senky

12. 3. 2011 20:08

Bezva zítřejší oběd;-)potřebuju něco,co se vaří samo:-)):yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: římovská kotleta krkovice po rimovsku vepřové maso s římovskou poklicí zapecene maso se syrovou poklici rimske maso veprove platky pod syrovou poklici pod poklicí vepřové maso pod římovskou poklicí maso pod sýrovou peřinkou římovská kotleta, brambory římovské kotlety poprazene maso hrbatá krkovice krkovice se sýrovou čepicí kotleta se sýrovou peřinou vepřová krkovice se sýrovou čepicí římovské maso pod sýrovou čepicí římovská pečeně pekáček s poklicí recepty do pekace s poklici

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, olej, paprika sušená sladká, sůl, masox, sýr nastrouhaný, jogurt bílý

TopRecepty.cz

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYEJ