Římovské maso pod sýrovou poklicí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,44 g |
Tuky | 45,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to moc dobré, ten jogurt tam není vůbec cítit. A je to rychlé jídlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 13:43
13. 3. 2011 10:38
13. 3. 2011 08:02
12. 3. 2011 22:45
12. 3. 2011 21:50
12. 3. 2011 20:37
12. 3. 2011 20:24
12. 3. 2011 20:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Maková náplň nastavená
Přidáno před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 38 minutami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 39 minutami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 56 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 56 minutami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 3 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 3 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 5 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: římovská kotleta krkovice po rimovsku vepřové maso s římovskou poklicí zapecene maso se syrovou poklici rimske maso veprove platky pod syrovou poklici pod poklicí vepřové maso pod římovskou poklicí maso pod sýrovou peřinkou římovská kotleta, brambory římovské kotlety poprazene maso hrbatá krkovice krkovice se sýrovou čepicí kotleta se sýrovou peřinou vepřová krkovice se sýrovou čepicí římovské maso pod sýrovou čepicí římovská pečeně pekáček s poklicí recepty do pekace s poklici
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, olej, paprika sušená sladká, sůl, masox, sýr nastrouhaný, jogurt bílý
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
8 názorů