Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Moje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 49 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 54 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
králik cibulák,
cibulák recept,
smažený řízek cibulák,
kralik cibulac,
vepřový řízek cibulák,
vyšívání cibulák,
cibulové řízky,
recept na cibulák,
recept cibulák,
cibulak recepty,
cibulák -porcelán,
smažený cibulový řízek,
smažené řízky cibule,
řízky na na cibuli,
cibulák recept,
báječný rizek,
cibulák,
králík recepty cibulák,
králík cibulák recept,
bachor cikánské jidlo
Suroviny:
maso na řízky,
cibule,
hořčice,
vegeta,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře (11)
sakra,kolikrát já budu muset dneska posnídat, abych si zklidnila rozbouřený bachor,knížku i čepici?
hlavne kuracie...ale je fajné aj toto s pridaním horčice...