Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 458 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,07 g |
Tuky | 68,25 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,63 g |
Sacharidy | 337,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné smažené palačinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVy
Moje poznámka
Plněné smažené palačinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVy
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 4 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 4 hodinami
Tématické fráze:
plnene palacinky,
plněné palačinky na slano,
palačinky na slano,
obalovane palačinky,
jak smažit palačinky,
palačinky plněné zeleninou,
palačinky se zelím,
vafle na slano,
palačinky na slano v trojobalu,
palačinky plněné,
cesto na palačinky,
plněné obalované palačinky,
plněná palačinka,
palačinky v trojobale,
smažené rizoletky,
palacinka na slano,
zapečené palačinky na slano,
rizoletky,
wafle na slano,
palačinky recepty
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
zelí kysané,
žampióny,
cibule,
olej,
sůl,
koření černé,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (13)