Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 552 kJ / 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 9,60 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Moje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Nejnovější recepty
Gnocchi zapečené s dýní Hokkaidó a parmazánem
Přidáno před 4 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 58 minutami
Pudinková buchta
magdalenka před 2 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 2 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 3 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 3 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 4 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vyroba tatarky,
tatarka z Majolky®,
tatarka z jogurtu,
domácí Majolka®,
tatarka recept,
domácí Majolka® video,
domácí majonéza podle polreicha,
tatarka,
recept tatarka,
jak vyrobit tatarku,
jak udělat tatarku,
jogurtová tatarka,
jak se dela tatarka,
recept na tatarku,
tatarka podle polreicha,
domácí majonéza recept,
tatarka bez vajec,
domácí Majolka® recept,
výroba Majolky®,
domácí tatarská omáčka
Suroviny:
smetana zakysaná,
hořčice,
sůl,
pepř,
okurky sterilované
Komentáře (7)