Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 552 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 9,60 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Moje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 6 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 6 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 1 hodinou
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 4 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 5 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 7 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 8 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 8 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 8 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 8 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vyroba tatarky,
tatarka z Majolky®,
tatarka z jogurtu,
domácí Majolka®,
tatarka recept,
domácí Majolka® video,
domácí majonéza podle polreicha,
tatarka,
recept tatarka,
jak vyrobit tatarku,
jak udělat tatarku,
jogurtová tatarka,
jak se dela tatarka,
recept na tatarku,
tatarka podle polreicha,
domácí majonéza recept,
tatarka bez vajec,
domácí Majolka® recept,
výroba Majolky®,
domácí tatarská omáčka
Suroviny:
smetana zakysaná,
hořčice,
sůl,
pepř,
okurky sterilované
Komentáře (7)