Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený lilek

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

14. 7. 2008 14:19

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena

6. 5. 2010 12:44

:-)) maximální dobrota

rendulka rendulka

15. 3. 2010 12:43

ano,je to bomba,smažený lilek,patizon,nebo cuketa.to můžu.:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 9. 2009 08:24

Dobrý tip,už jsem to též dlouho nevařila a při tom je to tak dobré.:-p
dávám bodík

Jiří

1. 9. 2009 01:28

Ch. Když se to neosolí, ale rovnou trojobalí a kolečko se předem rozkrojí napůl a posolí se to až po usmažení tak je to uvnitř a i celé to chutná jako smažený obalený podhříbek a do lesa se nemusí. Jsem labužník houbových řízků (půlkilo na chuť je mi málo) a při tomhle se ani oči nemusejí zavírat a především se nemusí houby čistit a vyšťourávat červíky Pepíky. Strouhanku si děláme vlastní z rohlíků, hrubší. Dobrou chuť.

maris maris

9. 6. 2009 10:50

Jani, oloupu tu fialovou slupku, jde to dobře škrabkou na brambory. Když lilek zapékám, tak ho taky neloupu, ale na to obalování ano.;-):-) Myslím, že v tom velký rozdíl není. Připomíná mi to vzdáleně smažené obalované houby, ale samozřejmě bez jejich chuti a vůně.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 6. 2009 22:54

maris, jak se to loupe? Musí se oloupat všechno to fialové? Ptám se, protože Eliza to má vždycky se slupkou:-) Jinak, to se mi líbí moc, už jsem jedla smaženou cuketu, patison, kedlub, květák a brokolici, tak co, je v tom velký rozdíl?:-?

Eliza Eliza

8. 6. 2009 21:11

Tak takhle jsem lilek ještě nedělala ani nejedla, vypadá moc dobře :-p!!

hanny

4. 1. 2009 15:15

Smažený lilek mohu kdykoliv a kdekoliv. :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek recepty obalovaný lilek recepty lilek lilek recept lilek loupe se lilek recept lilek lilek v trojobalu smažený baklažán baklažán recepty recepty z lilku recepty na lilek obalovana brokolice lilek obalovaný smažené lilky recept na lilek musí se lilek loupat recepty baklažán baklažán smazený loupe se lilek?

Suroviny: lilek, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažený lilek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZp