Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s ačokčou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

15. 7. 2011 08:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 222 kJ / 1 248 kcal
Bílkoviny27,83 g
Tuky3,05 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy269,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

15. 7. 2011 08:46

Tak teda vůbec nemám ponětí,co je to ta ačokča. Můžeš mi to,Terezko,objasnit?:-? Díky

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ačopča ačokča recepty paprikookurka recepty paprikookurek paprikookurky recepty s ačokčou paprikookurka ačokča recept paprikookurka recept špenat z list ačokčy spenat z acokci jak zmrazit ačokču recepty ačokča ačokča do mrazáku acokco recepty z ačokči použití ačokča nakladame acokcu salat z acokci recepty z paprikookurek

Suroviny: ačokča, paprika čerstvá červená, cibule, olej, sůl, pepř mletý, rýže

TopRecepty.cz

Rizoto s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jAkY