Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po hájecku

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

20. 7. 2011 13:42

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 910 kJ / 696 kcal
Bílkoviny11,24 g
Tuky44,55 g
Vláknina16,69 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 886 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy55,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.

Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 7. 2011 18:26

Jani, králíka mi moc rádi, ale problém je, kde ho vzít:-( Jinak se mi recept líbí a tak dávám 17.boda:yes:

ivulinka ivulinka

20. 7. 2011 18:20

Ty tvoje receptíky dokáží pěkně na jídlo nalákat, moc pěkné:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 7. 2011 17:53

Sperka, ;-):-):-O:-K:yes: jo , taky lovím koření, jako Ty, vajíčko už mám:-K:yes:

savlinka savlinka

20. 7. 2011 17:45

Jani já chci také mňam:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

20. 7. 2011 16:53

Tak bych možná dala kus uzeného bůčku,u nás mají v jednom řeznictví domácí. Úplně vždycky začnu slintat z té vůně,když tam vlezu:-)):-D:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 16:31

1974andrea: ty špekáčky, nebo nějaká uzená klobása tomu dělají opravdu velmi zvláštní uzenou chuť. Taková jemně uzeno-zeleninová:-D, nevím, jak lépe bych to vyjádřila;-). Taky vůbec není potřeba jich dávat tolik, stačí snad 2, nakrájet na větší kusy a ty pak třeba odstranit, když je nemáš ráda, ale chuť zůstane ve šťávě;-)

Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase:-D a hledám recept na králíka;-). To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky;-)

Iriska Iriska

20. 7. 2011 16:27

Jana Remkova:No vidíš, není nad spolupráci :-D:-D
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu. :yes:

1974andrea 1974andrea

20. 7. 2011 16:25

Teda králíka uz jsem neměla strašně dlouho,ale dala bych si.:-p Osobně bych teda s prominutím vynechala ty špekáčky,stačila by mi slaninka;-),ale jinak;-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 16:21

spagetka: zkus, fakt, budeš překvapená a myslím, že mile;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 16:20

Iriska:Miruš, já vždycky říkám, že snad nejlepší je, aspoň prozatím králík béřovický;-). Tady jsem byla hodně překvapená. Ŕíkala jsem si, sakra, toho je nějak hodně na to, králičí nohy jsem ani neviděla. Taky v původním receptu je-péct cca 1 hodinu na 160 stupňů. Ani náhodou!!:-O Po 40 minutách to ani nevědělo, že se to peče! Tak jsem přidala stupně. Najednou vůně, od všeho něco. Uzená, zeleninová, vůně koření, no, krása. A Pejli byla u mně, jenže si na chvíli lehla:-8 a usnula..:-D:-D A já jí nedala ani ochutnat!!:-D Chudinka moje, musel ji stačit smažák!:-D
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!:-D:-D

spagetka spagetka

20. 7. 2011 16:19

Jana Remkova: Teď už vím jak to vypadá a dám ti bod ;-):-D:-D,ne vážně - králíček je králíček :-*:-p:yes:

Jikotka Jikotka

20. 7. 2011 16:15

:-p:-p:-ukládám a vyzkouším,půlka králíka je v mrazáku :yes::yes::yes::-p:-D

Iriska Iriska

20. 7. 2011 16:14

Tak to musí být boží :yes::yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 16:14

Co bych pro vás neudělala, vyměnila jsem tedy foto;-) Díky za body i komentáře;-)

misza misza

20. 7. 2011 15:30

:-*:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?

Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda

TopRecepty.cz

Králík po hájecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwE3