Králík po hájecku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 910 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,24 g |
Tuky | 44,55 g |
Vláknina | 16,69 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 55,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.
Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2011 18:26
Jani, králíka mi moc rádi, ale problém je, kde ho vzít Jinak se mi recept líbí a tak dávám 17.boda
20. 7. 2011 18:20
Ty tvoje receptíky dokáží pěkně na jídlo nalákat, moc pěkné
20. 7. 2011 17:53
Sperka, jo , taky lovím koření, jako Ty, vajíčko už mám
20. 7. 2011 17:45
Jani já chci také mňam
20. 7. 2011 16:53
Tak bych možná dala kus uzeného bůčku,u nás mají v jednom řeznictví domácí. Úplně vždycky začnu slintat z té vůně,když tam vlezu
20. 7. 2011 16:31
1974andrea: ty špekáčky, nebo nějaká uzená klobása tomu dělají opravdu velmi zvláštní uzenou chuť. Taková jemně uzeno-zeleninová, nevím, jak lépe bych to vyjádřila. Taky vůbec není potřeba jich dávat tolik, stačí snad 2, nakrájet na větší kusy a ty pak třeba odstranit, když je nemáš ráda, ale chuť zůstane ve šťávě
Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase a hledám recept na králíka. To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky
Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase a hledám recept na králíka. To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky
20. 7. 2011 16:27
Jana Remkova:No vidíš, není nad spolupráci
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu.
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu.
20. 7. 2011 16:25
Teda králíka uz jsem neměla strašně dlouho,ale dala bych si. Osobně bych teda s prominutím vynechala ty špekáčky,stačila by mi slaninka,ale jinak
20. 7. 2011 16:21
spagetka: zkus, fakt, budeš překvapená a myslím, že mile
20. 7. 2011 16:20
Iriska:Miruš, já vždycky říkám, že snad nejlepší je, aspoň prozatím králík béřovický. Tady jsem byla hodně překvapená. Ŕíkala jsem si, sakra, toho je nějak hodně na to, králičí nohy jsem ani neviděla. Taky v původním receptu je-péct cca 1 hodinu na 160 stupňů. Ani náhodou!! Po 40 minutách to ani nevědělo, že se to peče! Tak jsem přidala stupně. Najednou vůně, od všeho něco. Uzená, zeleninová, vůně koření, no, krása. A Pejli byla u mně, jenže si na chvíli lehla a usnula.. A já jí nedala ani ochutnat!! Chudinka moje, musel ji stačit smažák!
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!
20. 7. 2011 16:19
Jana Remkova: Teď už vím jak to vypadá a dám ti bod ,ne vážně - králíček je králíček
20. 7. 2011 16:15
:-ukládám a vyzkouším,půlka králíka je v mrazáku
20. 7. 2011 16:14
Tak to musí být boží +
20. 7. 2011 16:14
Co bych pro vás neudělala, vyměnila jsem tedy foto Díky za body i komentáře
20. 7. 2011 15:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 20 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 6 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 13 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?
Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda
Králík po hájecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwE3
44 názorů